Lokaal en onafhankelijk
Door al ons vlees rechtstreeks te betrekken van lokale, onafhankelijke boerderijen in Nederland of net daarbuiten die gericht zijn op kwaliteit en niet op massaproductie. Ons vlees bevat geen conserveringsmiddelen, heeft geen water toevoegingen om de prijs te drukken en gaat buiten alle coöperaties om. Zo brengen we mensen in contact met kwaliteitsproducten die ze nergens anders kunnen krijgen. Hierdoor bieden wij een echt alternatief voor supermarkt of de slager op de hoek die steeds vaker verdwijnt.
Samen zullen we de Nederlandse boerderij weer sterk maken en de keukentafel herstellen tot wat het altijd bedoeld was: een plaats van gezellig samenzijn met lekker smaakvol eten.
Eerlijk vleesch door Patrick van Elteren
Patrick van Elteren is de derde generatie boer en beenhouwer van een Brabants familiebedrijf in Oud Gastel. Zijn Blonde d’Aquitaine runderen hebben een goed en natuurlijk leven waarbij ze ‘s zomers in grasweiden kunnen grazen en ‘s winters in klassieke, ruime stallen verblijven. De kalfjes blijven bij de moeders; en na een prettig en gezond leven worden zijn dieren op waardige wijze geslacht en door hemzelf uitgebeend zodat hij het gehele proces volledig overziet en 100% kwaliteitsgarantie kan geven. Meer weten over zijn slagerij? www.thebutcher.nu
Klanten reviews
Mensen beoordelen ons met een 9.5 op basis van 50+ beoordelingen.
Een manier om mensen samen te brengen
Eerlijk Vleesch is opgericht door Patrick als resultaat van zijn zoektocht bij zijn eerdere succesvolle samenwerking met EerlijkEten.nl en het kwaliteitsvolle vlees van de boerderij van Patrick zelf. Vanwege een kapot voedselsysteem dat de prijzen opdrijft en vlees van slechte kwaliteit steeds vaker de norm wordt in de winkels, willen wij weer terug naar de bron.
